Verka Serdjučka sirgst ar alkoholismu

foto: karaparty.com
foto: karaparty.com

Pazīstamais ukraiņu dziedātājs Verka Serdjučka, īstajā vārdā Andrejs Daņilko, pašlaik visiem spēkiem cenšas atbrīvoties no nepatīkamas atkarības. 40 gadus vecais mākslinieks iziet ārstēšanās kursu no alkoholisma kādā Kijevas klīnikā.

Pēdējā laikā Andrejs Daņilko pilnībā bija pazudis no žurnālistu redzesloka. Beidzot slaveno mākslinieku atrada sanatorijā Kijevas dienvidaustrumos, kur viņam veic organisma atindēšanas procedūras pēc smagās koncertturnejas un vētrainām korporatīvajām ballītēm.

Par dziedātāja atrašanās vietu nebūt nav izbrīnīti viņa kolēģi mūziķi, jo runas par Daņilko problēmām ar alkoholu sabiedrībā cirkulē jau ilgāku laiku. Neraugoties uz to, ka dziedātājs savas problēmas ar alkoholu kategoriski noliedz un cenšas tās slēpt, atklājies, ka regulāri divas reizes gadā viņš atbrīvojas no toksīniem ar asins attīrīšanas speciāla kursa palīdzību. Elitārajā klīnikā, kuras kontingents pārsvarā ir biznesmeņi, politiķi un mākslinieki, Andrejam Daņilko ir privātais dakteris un pašam sava VIP palāta – trīsistabu numuriņš ar vannas istabu, tualeti, televizoru un greznu viesistabu.


Написать комментарий