Labu darot, pats kļūsti labāks

foto: ilukste.lv
foto: ilukste.lv

Bebrenes vidusskolas skolēni, skolotāji un Bebrenes pagasta senioru deju kopa „Rudzupuķes” 12. decembrī devās ciemos uz Aknīstes psihoneiroloģisko slimnīcu, lai ar nelielu svētku koncertu iepriecinātu tur mītošos cilvēkus, lai viņu ikdienā ienestu kādu jauku pirmssvētku noskaņu, ziņo Ilūkstes novada portāls.

Tikšanās izvērtās par sirsnīgu pasākumu no sirds uz sirdi. Kopīgajās rotaļās, dejās un radošajā darbnīcā skolēni varēja apjaust, cik daudz viņiem ir dots.

Skolēnu dāvinātais eņģelītis sagādāja patiesu prieku cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Smaids viņu sejās lika mums apjaust, ka esam izdarījuši patiesi labu darbu, dāvājot cilvēkiem prieku šajā tumšajā laikā pirms Ziemassvētkiem, šajā ceļā no tumsas uz gaismu.

Bebrenes vidusskola izsaka pateicību Aknīstes slimnīcas personālam, par viņu sirds siltumu, darot grūto, bet svētīgo ikdienas darbu, par rūpēm un iejūtību, ko viņi dāvā slimajiem cilvēkiem. Lai viņu novēlējums mums ir kā sveiciens svētkos: „Ieklausies Ziemassvētkos! Ieklausies sirdī … Ieklausies mīlestībā un glabā šo dziesmu sevī! Un tici … Jo Mīlestība paliek pie tā, kas tai tic.”



Написать комментарий