“TAKA” 2014.gadā: dalība izstādēs, gidu skola, «tūrisma triatlons”, "šļāgermūzikas maratons” un lielas Līgo brīvdienas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” nesen informēja par šogad paveikto, kā arī tās vadītājs Rolands Gradkovskis pastāstīja par aģentūras plāniem 2014.gadam.

„Pirmkārt, plānojam piedalīties dažādās izstādēs. Lielākais klientu skaits apmeklē tūrisma izstādi „Balttour”, kur plānojam prezentēt tūrisma vietas un dažādus gaidāmos pasākumus. Vēlāk, marta beigās, Rīgā notiks aktīvai atpūtai un sportam veltīta izstāde. Mūsuprāt, Daugavpils novads var piedāvāt vairākus interesantus piedāvājumus, par kuriem noteikti jāstāsta. Tautas mākslas festivāla „Augšdaugava” un Daugavpils novada dienu ietvaros arī piedalīsimies izstādēs, kuras bija organizētas arī šogad”, pastāstīja R.Gradkovskis.

Taču, pēc viņa vārdiem, viens no galvenajiem aģentūras uzdevumiem ir naudas līdzekļu piesaistīšana, kas būs iespējama, pateicoties dalībai pārrobežu projektos.

„Turpināsim tūrisma maršrutu izstrādi, izplatīsim tos skolās, tūrisma aģentūrās utt.”, teica R.Gradkovskis.

Interesanti, ka „TAKA” tūrisma maršrutu popularizēšanā plāno piesaistīt gidus – cilvēkus, kuri dzīvo Daugavpils novadā, mīl savu dzimto pusi un prot par to interesanti pastāstīt. Šī mērķa sasniegšanai tiks organizēta gidu skola.

Sadarbībā ar Daugavpils novada Tūrisma informācijas centru un Zarasu rajonu tiks organizētas ekskursijas pa Daugavpili, novadu un Zarasu rajonu.

Savukārt 2014.gada vērienīgākie pasākumi notiks vasarā – 31.maijā Naujenes pagastā notiks „tūrisma triatlons”, katra vasaras mēneša pēdējā piektdienā Višķu estrādē notiks koncerti, „šlāgermūzikas maratons”, tiks organizētas lielas Līgo brīvdienas, amatnieku tirdziņš Višķu stadionā.

Protams, arī nākamgad tiks izsludināts konkurss „Gada labākais tūrisma produkts 2014”.


Написать комментарий