Kaķēns brīnumaini izdzīvo pēc 20 šausminošām minūtēm karstā veļas žāvētājā

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Fēnikss – tāds zīmīgs vārds ir kādam nelaimīgam runcim, kurš varēja zaudēt vienu no savām deviņām dzīvībām pēc tam, kad vismaz 20 minūtes pavadījis drēbju žāvētājā ieslēgtā režīmā. Saimnieks gluži vienkārši nebija pamanījis, ka kaķis ielīdis aparātā.

Šausmīgais incidents atgadījies kādā ģimenē Lielbritānijā, vēstī „The Daily Express”. Kaķis vārdā Fēnikss ir septiņus mēnešus vecs, un viņa galvenā saimniece ir meitene, kuras māte, veicot mājas soli, nebija pamanījusi, ka Fēnikss ielīdis pačučēt drēbju žāvētājā. Tajā bija saliktas mitras drēbes, un sieviete aparātu ieslēdza uz 20 minūtēm karsta gaisa režīmā.

Pēc tam, kad programma bija beigusi darbību, sieviete ar šausmām atklāja, ka uz tehnikas redzami nelieli asins plankumiņi. Atverot žāvētāja durvis viņa ieraudzīja savas meitas tik mīļo kaķēnu bezpalīdzīgā stāvoklī. Dzīvnieks vietumis bija guvis apdegumus un pats manāmā šokā, tomēr dzīvs. Ģimenes locekļi Fēniksu tūdaļ lika zem auksta ūdens strūklas un tad veda uz veterinārklīniku.

Ārsti vairākas dienas cīnījās par Fēniksa dzīvību, un viņš izrādījās varen dzīvelīgs kaķis! Jau pēc sešām dienām ģimenei ļāva savu mīluli nogādāt mājās. Fēnikss esot bijis ļoti laimīgs, atgriežoties, bet ģimenes galva aicināja visus cilvēkus pirms ieslēgšanas pārbaudīt elektroierīces, vai iekšpusē nav paslēpies mīļdzīvnieks.


Написать комментарий