Inguna Sudraba aicina aizmirst Latvijas okupācijas jautājumu un nodēvē Vienotību par ciniķiem 5

foto: ir.lv
foto: ir.lv

Bijusī valsts kontroliere Inguna Sudraba, kura nesen dibināja tautas kustību "Latvija - Manas Mājas", paziņojusi, ka jautājumu vai Padomju Savienība okupēja Latviju vai nē, būtu vienkārši jāaizmirst.

"Nevajag dzīvot pagātnē. Tā ir katra cilvēka personiskā problēma, ka viņš nevar tikt vaļā no pagātnes. Jācenšas visiem piedot un dzīvot šodienai," sarunā ar Latvijas Radio 4 sacīja Sudraba, piebilstot, ka nacionālā agresija Latvijā rodoties mākslīgi.

Sudraba tāpat atklājusi, ka "Latvija - Mana Mājas" programma būšot gatava jau janvāra beigās vai februāra sākumā. Viņa atzīmējusi, ka, pretēji iepriekš izskanējušajai informācijai, neviens jau esošais politiskais spēks viņai nepiedāvāja vietu savās rindās. "Valstij jābūt tādai, lai tajā katrs jūtas kā mājās," savu galveno uzdevumu min LMM līdere.

Viņa arī neticot, ka Vienotība atmetīs ar roku centieniem saglabāt premjerministra krēslu: "Es neticu, ka Vienotība aizies - esmu šos cilvēkus darbībā vērojusi ilgus gadus. Zinot viņu cinismu, to kā viņi sargā savus amatus, es neticu, ka viņi aizies."


Написать комментарий

Paldies I.Sudrabai par atklātību, bet vēlēšanās manu balsi viņai neredzēt kā savas ausis. Aicinājumi aizmirst okupāciju ir vistīrākā "SC" un Krievijas propaganda. Cilvēkam, tautai un valstij, kura nezin savu pagātni, nav nākotnes.

Labāk balsot par ZZS

Uz doto brīdi no latviešu partijām var balsot tikai par LSZ ZP vai kopā par ZZS citas visas izblamējušās

Par jānām partijām nebalsošu ! Pietika jau ar RP negribas velreiz uz grābekļiem kāpt tad jau labāk par ZZS jo tās ,kas oie varas tagad ari ir tīrās šausmas

Pati ši kundze izskatas pēc ciniķes. Ja jau Sudraba ir tik godīga tad, kāpēc saka, ka visi citi ir slikti, bet pati tā godīgā. Pati skatās pagātnē un vaino citus par to.

Написать комментарий