Šogad tradicionālais Jaungada skrējiens notiks agrāk nekā parasti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes 16. decembra preses konferences laikā Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs paziņoja, ka Daugavpils sportistus un sporta cienītājus tuvākajā laikā gaida vairāki pietiekami lieli pasākumi.

„8. janvārī plkst. 18:00 Latviešu kultūras centrā notiks pilsētas labāko sportistu apbalvošanas ceremonija 12 dažādās nominācijās „Sporta laureāts 2013”. Turklāt, lai noteiktu uzvarētājus 10 nominācijās, līdz 25. decembrim mēs gaidīsim pilsētnieku priekšlikumus. Pieteikumus ar labāko sportistu vārdiem, kā arī ar paskaidrojumiem, kādēļ izvirzītā kandidatūra ir pelnījusi labākā titulu, lūgums sūtīt uz elektronisko adresi sport@daugavpils.lv. Sīkāka informācija par „Sporta laureātu” ir pieejama arī mūsu mājas lapā” – sāka N. Mackevičs.

Neskatoties uz to, ka ikgadējais Jaungada skrējiens parasti notiek 31. decembrī, šogad tas notiks dienu agrāk – 30. decembrī plkst. 12:00. Pēc N. Mackeviča vārdiem lēmums pārcelt skrējienu pieņemts tādēļ, ka daudzi pilsētnieki 31. decembrī no paša rīta nodarbojas ar svētku vakariņu gatavošanu un vienkārši nevar atrast laiku, lai piedalītos skrējienā.

„Jau šonedēļ, ceturtdien futbola zālē notiks ievērojamas starptautiskas un lielākās sacensības, kuras līdz šim laikam ir notikušas Daugavpilī – „Jeremenko kauss”. Pilsētniekus Daugavpils Olimpiskajā centrā gaidīs gan 19. un 20. decembrī, gan 22. decembrī”, – atzīmēja Sporta pārvaldes preses sekretārs.


Написать комментарий