Zinātnieki atklāja efektīvāko tauku sadedzinātāju

foto: ja-zdorov.ru
foto: ja-zdorov.ru

Lielbritānijas dietologi apstiprina eksotiskā papaijas augļa efektīvo darbību cīņā ar tauku nogulām. Sulīgie augļi satur vērtīgus ūdenī šķīstošos vitamīnus, kā arī vielu papaīnu, kas sašķeļ tauku šūnas.

Papaīns ir hidrolāžu klases ferments, kurš pēc savas fizioloģiskās iedarbības ir līdzīgs kuņģa sulai. Papaijas augļi veicina gremošanas normalizāciju un paātrina vielu maiņu. Tā rezultātā tauki vienkārši nepaspēj nogulties „problēmu zonās” un uz iekšējo orgānu sieniņām.

Īpaši veselīga papaija ir cilvēkiem, kuriem ir olbaltumvielu deficīts tādēļ, ka organisms nespēj asimilēt proteīnus. Kuņģī papaīns sadala olbaltumvielas, līdz ar to nodrošina to nonākšanu organismā, – vēsta eurosmi.ru.

Dietologi brīdina, ka papaija darbosies kā dabisks tauku sadedzinātājs tikai gadījumā, ja auglis tiks lietots pareizi. Speciālisti iesaka ēst eksotiskos augļus tieši pirms ēšanas, ēšanas laikā vai uzreiz pēc ēšanas. Tādā gadījumā papaīns un citi komponenti paspēs iedarboties uz apēstajiem produktiem. Turklāt lielākais papaijas efekts parādās olbaltumvielu un ogļhidrātu diētas izmantošanas laikā. 


Написать комментарий