„Mandarina Travel” pārstāve: Firmai nav nekāda sakara ar cilvēku iekārtošanu darbā ārzemēs

Vakar, 16.decembrī, portāls Gorod.lv publicēja informāciju par to, ka mūsu redakcijā griezās cilvēki, kuru radinieki uzticējās firmas „Mandarina Travel” solījumiem un devās peļņā uz ārzemēm.

Šodien ar mums sazinājās minētās tūrisma aģentūras pārstāve, kura paziņoja, ka „Mandarina Travel” neesot nekāda sakara ar firmu, kura iekārto cilvēkus darbā ārzemēs.

„Mēs iznomājam telpas pilsētas centrā, šajā ēkā atsevišķas telpas iznomā arī „Student&Young Travel Centre”, kas nodarbojas ar cilvēku iekārtošanu darbā ārzemēs un kurai nav nekāda sakara ar mūsu tūrisma aģentūru”, paskaidroja tūrisma firmas pārstāve.

Pēc viņas domām, firmas „Student&Young Travel Centre” klientiem atmiņā palika cits nosaukums, kas ir daudz vienkāršāks, tādēļ notika pārpratums.

Uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu par to, kāda ir tūrisma aģentūras attieksme pret blakus esošo firmu un vai nav bail no sliktas reputācijas, „Mandarina Travel” pārstāve atzīmēja, ka portāla aprakstītais gadījums esot vienīgais, tā esot tikai „nelabvēlīga apstākļu sakritība”, nevis tendence.

Neskatoties uz to, ka divu firmu darbība nav saistīta, tūrisma aģentūras pārstāve atzīmēja, ka viņiem neesot šaubu par firmas „Student&Young Travel Centre” kompetenci.


Написать комментарий