Tūrisms: Kādi jaunumi parādījās Daugavpils novadā 2013. gadā?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja iepriekš, Daugavpils novada domes telpās notika Tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” gada seminārs.

Tā, viena no šī pasākuma dalībniecēm bija Daugavpils novada Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Lolita Kozlovska, kura bez visa pārējā, pastāstīja visiem klātesošajiem par jaunumiem tūrisma sfērā, kuri parādījās 2013. gadā.

„Pirmais, ko es gribētu īpaši atzīmēt, ir renovētais Naujenes novadpētniecības muzejs. Ja jūs tur vēl neesat bijuši, iesaku obligāti aizbraukt uz šo brīnišķīgo vietu un iepazīties ar jaunajiem muzeja piedāvājumiem.

Turklāt Daugavpils novadā 2013. gada sākumā parādījās jaunas tūristu nakšņošanas vietas Vaboles un Skrudalienas pagastā – „Meža skuķi”, „Kalna pūpoli” un „Podozjorki”. Savukārt Višķu pagastā parādījās jauns viesu nams un pirts, kuru piedāvā zemnieku saimniecība „Manturi”.

Vēl gribētos atzīmēt jauno komplekso piedāvājumu tūristiem „Beibuks” Naujenes pagastā, kuru var nosaukt par jaunu pozitīvu akcentu mūsu novadā.

Tomēr jaunākā informācija, kura parādījās burtiski pirms vairākām nedēļām, par kuru es gribu pavēstīt, ir viesu nams „Kurcums” Demenes pagastā, kuram ir parādījies jauns īpašnieks, kā rezultātā šis viesu nams kļūs par ģimenes atpūtas kompleksu”, – pastāstīja L. Kozlovska.

Noslēgumā Daugavpils novada TIC vadītāja atzīmēja, ka īpaši priecē tas, ka uzņēmēji, kuri strādā tūrisma sfērā, rūpējas arī par pakalpojumu kvalitāti, par ko liecina arī tas, ka atpūtas parks „Silene” ir pirmais Daugavpils novada uzņēmums, kurš ir saņēmis kvalitātes zīmi „Q–Latvia”. 


Написать комментарий