Ziemassvētku eglīte bērniem ar īpašām vajadzībām un audžuģimenēm

foto: ilukste.lv
foto: ilukste.lv

Ziemassvētki ir maza un liela brīnuma gaidīšanas laiks, laiks kad tiek domātas labas domas un darīti labi darbi.

Ilūkstes novada pašvaldības sociālais dienests ir īpaši padomājuši kā iepriecināt svētkos mazos novada iedzīvotājus. 17.decembrī uz Ziemassvētku eglīti Bērnu un jauniešu centrā aicināja audžuģimenes un bērnus ar īpašām vajadzībām, vēsta Ilūkstes novada portāls.

Tika sarūpētas saldās dāvanas un pārsteigumi. Visus mazos un lielos svētku dalībniekus sveica Ilūkstes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Maigurs Krievāns.

Skaistu koncertu sagādāja Ilūkstes mūzikas skolas un Bērnu un jauniešu centra audzēkņi un skolotāji. Ar klusām Ziemassvētku dziesmām un flautas skaņām visus iepriecināja Ilūkstes mūzikas skolas audzēkņi: Sindija, Dagnija, Jūlija, Annija, Felicita, Arīna, Sanda un vecāko klašu ansamblis, skolotāju Dainas Paukštes, Ritas Žilvinskas, Ilonas Kuļas un Ingas Aškiļanecas vadībā.

Mūsdienu deju un ritmikas pulciņu dejiotāji no Bērnu un jauniešu centra visus pārsteidza ar savām dejām un rotaļām. Rotaļās iet aicināja no meža atnākušais Lācis! (skolotāja Mairita Rimoviča).

Noslēgumā katrs svētku dalībnieks noskaitot pantiņu Salatētim varēja saņemt saldu dāvanu un kopā ar vecākiem un Salatēti našķoties ar piparkūkām un mandarīniem!



Написать комментарий