Būvvaldes vadītājs izteica pieņēmumu, ka jauna naktskluba atklāšanai nepieciešamie dokumenti tiks saņemti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, sestdien, 21.decembrī, Daugavpilī plāno atklāt jaunu naktsklubu.

Tas atradīsies pilsētas vēsturiskajā centrā – bijušā kinoteātra „Daugava” ēka.

Taču, neskatoties uz kluba reklamēšanu sociālajos tīklos un visai dārgu ieejas biļešu pārdošanu Daugavpils tirdzniecības centrā, Būvvaldes saskaņošana, kas ir nepieciešama naktskluba atklāšanai, pagaidām nav saņemta.

Būvvaldes vadītājs Valērijs Ļaksa paziņoja portālam Gorod.lv, ka daži dokumenti izskatīšanai bija iesniegti tikai šodien, 19.decembrī. Būvvaldē iesniegta iekšējās pārplānošanas karte, speciālistu atzinums par konstrukcijas apsekošanu un VUGD secinājumi. Pēc V.Ļaksas vārdiem, ap pusdienlaiku iesniegs arī ēkas fasādes karti.

„Ja tiks iesniegti visi nepieciešamie dokumenti, šovakar vai rīt no rīta tiks izsniegta šādos gadījumos nepieciešamā saskaņošana. Bez šīs atļaujas klubs savu darbību nevarēs uzsākt”, paskaidroja V.Ļaksa.

Tāpat Būvvaldes vadītājs pastāstīja, ka būtiskas izmaiņas ēkas iekštelpās netika veiktas. Konstrukcijas tika regulāri apsekotas, un līdz šā gada beigām plānots veikt vēl vienu apsekošanu. Kluba īpašniekiem, visdrīzāk, nāksies nomainīt nesen ieliktās baltās plastikāta durvis, kuras neiederas pilsētas vēsturiskā centra stilā.

V.Ļaksa izteica pieņēmumu, ka visi naktskluba atklāšanai nepieciešamie dokumenti tiks saņemti.

Saskaņā ar portāla Gorod.lv rīcībā esošo informāciju, naktskluba atklāšanas ceremonijā piedalīsies ne tikai parastie pilsētnieki, kuri iegādājās dārgas ieejas biļetes, bet arī augsta līmeņa viesi. 


Написать комментарий