Kandelaki romāns ar bijušo Sobčakas mīļāko

foto: viva.ua
foto: viva.ua

„Pēc Sobčakas nav vērts kāpt uz tā paša grābekļa”, – televīzijas raidījumu vadītājai iesaka viņas cienītāji.

Ksenijai Sobčakai bija daudz vīriešu. Valsts domes deputāts Sergejs Kapkovs, radio stacijas „Sudraba lietus” ģenerāldirektors Dmitrijs Savickis, dejotājs Jevgeņijs Papunaišvili, opozicionārs Iļja Jašins, aktieris Maksims Vitorgans. Kāzas ar Vitorganu izrādījās „kā zibens no skaidrām debesīm”.

Ar Valsts domes deputātu Sergeju Kapkovu Sobčaka veidoja tāli ejošus plānus, bet viņš Ksenijas dēļ izšķīrās ar savu sievu un pameta divus bērnus. Blakus viņam Sobčaka laimē staroja, turklāt džentelmenis viņai publiski atzinās mīlestībā. Pāris visur bija kopā, bet Kapkovs lutināja savu iemīļoto, organizējot viņai greznus banketus un dāvinot dāvanas. Tomēr šīs attiecības nebija ilgas. Ja var ticēt baumām, tad bijušais televīzijas raidījumu vadītājas mīļotais ļoti pārdzīvoja viņu šķiršanos un ir gatavs viņai atriebties par sāpēm, kuras viņam nodarīja Ksenija, – vēsta tatar-inform.ru.

Pagāja apmēram 2 gadi no viņu šķiršanās brīža, un Sergejs Kapkovs nomierinājās ar Ksenijas „draudzeni” Tinu Kandelaki. Savā instagrammā televīzijas raidījumu vadītāja uzrakstīja daudz patīkamu vārdu: „Vēlos dzimšanas dienā apsveikt Sergeju Kapkovu – cilvēku, kuram piemīt reta prasme pilnveidot telpu sev apkārt. Maskava mainās mūsu acīs: no 2011. gada līdz 2013. gadam Maskavas parku apmeklētāju skaits ir pieaudzis 2 reizes un ir sasniedzis 19 milj. cilvēku. Yeātri, muzeji, bibliotēkas, sabiedriskā telpa, sporta laukumi – varu šo sarakstu turpināt ilgi. Sergejs tik tiešām prot radīt brīnumus katru dienu”.

Fotogrāfijā, kuru Tina pievienoja apsveikumam, Kapkovs maigi apskauj viņu ap kaklu, bet viņa pateicīgi smaida. Kandelaki cienītāji uzreiz nodomāja, ka pārim ir romāns.

„Vienam no modernākajiem Maskavas ierēdņiem Sergejam Kapkovam tagad ir jaunākais Krievijas telefons yotaphone”, – teikts komentārā zem nākamās fotogrāfijas. „Dizains ir pretīgs, bet nodoms ir teicams”, – komentēja zvaigznes cienītāji. 


Написать комментарий