Labās seksa īpašības

foto: vitaportal.ru
foto: vitaportal.ru

Ja mēs tev sāksim gleznaini stāstīt par to, ka sekss ir labs, patīkams, kā arī veselīgs, tu visdrīzāk pieliksi pirkstu pie deniņiem, pagrozīsi to un pateiksi „Paldies!”.

Tādēļ mēs gudri neatklāsim Ameriku, bet vienkārši uzskaitīsim vēl pāri labo seksa īpašību.

Sekss novērš impotences attīstību un trenē sirds muskuli. Pēc statistikas gados vecāki vīriešiem, kuri savas dzīves laikā regulāri nodarbojas ar seksu, 3 reizes retāk ir problēmas ar sirdi un potenci. Infarkta, citu sirds asinsvadu slimību un insulta varbūtība viņiem arī ir samazināta vairākas reizes. Sekss atbrīvo no stresa, – vēsta cosmo.com.ua.

Saskaņā ar Amerikas ekspertu secinājumiem tas īpaši aktuāli ir sievietēm. Sekss noņem sasprindzinājumu labāk nekā jebkuri antidepresanti. Speciālisti ir pierādījuši, ka nopietnu nervu sistēmas traucējumu varbūtība jaunām sievietēm, kuras nodarbojas ar seksu ir par 40% zemāka nekā tām, kurām nav dzimumdzīves. Tas notiek, pateicoties imunoglobulīna A izstrādei. Pat ziemā gripas epidēmijas laikā cilvēkiem, kuri nenodarbojas ar seksu, ir lielāka varbūtība inficēties ar vīrusu. Aktīvā dzimumdzīve atjauno organismu un pagarina cilvēka dzīvi. Ja ticam pētījumiem, sievietes, kurām ir aktīva dzimumdzīve, sāk veikt atjaunināšanas procedūras (cīņu ar krunkām, kakla un ādas ļenganumu) vidēji četrus līdz piecus gadus vēlāk. 


Написать комментарий