Uz SIA “Daugavpils DzKSU” bāzes izveidos celtniecības un remonta brigādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

SIA „Daugavpils DzKSU” vadītājs Jevgeņijs Oļenovs paziņoja, ka tika pieņemts lēmums par jauna iecirkņa – celtniecības un remonta brigādes – izveidošanu uz uzņēmuma ražošanas bāzes.

Minētā brigāde sāks strādāt janvārī, un tā nodarbosies ar pašvaldības dzīvokļu remontu. Pašlaik tiek plānots, ka tiks radītas 5 darbavietas, SIA „DzKSU” jau esot zināms nepieciešamo darbu saraksts, tādēļ gada laikā brigāde varētu tikt paplašināta.

Šobrīd SIA „DzKSU” veic darbinieku atlasi (pieņem CV), un gada sākumā brigāde uzsāks celtniecības un remonta darbu veikšanu. SIA „DzKSU” rūpīgi atlasīs jaunus darbiniekus, lai iekomplektētu profesionālo, pieredzējušo darbinieku brigādi.

SIA „DzKSU” vadība cer, ka brigāde būs konkurētspējīga arī maksas pakalpojumu tirgū. „Brigāde sniegs arī maksas pakalpojumus. Šajā gadījumā jādomā par brigādes konkurētspēju un augstu kvalitāti. Celtniecības un remonta brigāde strādās pēc mūsu santehniķu brigādes principa: cilvēki piesakās darbu veikšanai, tiek aprēķināts, cik tie maksās, ja tāme pasūtītāju apmierina, darbi tiek veikti”. 


Написать комментарий