Apkārtējo naids piespieda gotu kļūt par Bārbiju

foto: mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

Cilvēku pulks, kuri mēģina kļūt līdzīgi plastikāta lellei, palielinājās – žurnālisti atrada vēl vienu Bārbiju, kura katru dienu patērē četras stundas acu krāsošanai.

Lielbritānijas pilsētas Bredfordas ielās var sastapt „dzīvu lelli” ar milzīgām acīm, kura tērpjas tikai rozā krāsas apģērbos. Jaunieti sauc par Luranu Lī, kura aizraujas ar Japānas modi, vienradžiem un lellēm Bārbijām, raksta izdevuma Mirror korespondents.

21 gadu vecā jauniete, kura strādā par nagu tehniķi, saka, ka katru dienu strādā pie sava skatiena četras stundas.

Jauniete izmanto speciālas kontaktlēcas un 14 mākslīgo skropstu pārus, kuri ir salīmēti kopā, lai viņas acis kļūtu „milzīgas kā lellei”. Spilgto grimu noslēdz sejas formas korekcija ar kosmētikas palīdzību.

„Es ielieku kontaktlēcas un manas acis it kā kļūst lielākas. Pēc tam es paņemu zīmuli un zīmēju līniju, kura iziet ārpus acīm, bet pēc tam uzlīmēju 14 pārus mākslīgo skropstu, – viņa apraksta ikdienas rituālu. – Es pat noskuvu uzacis, lai padarītu tās augstākas, tās izskatās dīvaini, jo man ir lielas acis”.

Lī tā pierada pie sava lelles tēla, ka tagad nevar iziet no mājām bez grima, kurš vizuāli palielina acis. Tomēr šādas „grūtības” nesatrauc Anglijas Bārbiju.

„Man nav grūti to darīt”, – saka viņa. – Pēc pamošanās cilvēki skatās televīziju, bet es uzlieku grimu, un tā ir ļoti interesanta nodarbošanās”.

Tomēr blondīne, kura aizrautīgi apspriež vienradžus, fejas un Disneja princese, ne vienmēr ir bijusi Bārbija – iepriekš viņa sevi pieskaitīja gotu subkultūras pārstāvjiem.

„Es biju gots un sajutu apkārtējo naidu stiprāk nekā patlaban, – atzīstas Lī. – Es atceros, kā gāju pa ielām iekļauta garāmgājēju skatienos, un tad es nolēmu apģērbties vēl neprātīgāk”.

Pēc savām pārvērtībām jauniete pārstāja pievērst uzmanību apkārtējo kritikai, jo viņai ir radies liels cienītāju skaits YouTube.

Bet uzticīgākais Bārbijas fanāts ir 24 gadus vecais draugs Natans Kents.

„es pazīstu viņu jau astoņus gadus. Mēs iepazināmies gotu vidē, bet pēc tam es kaut kā izlaidu viņu no redzesloka, bet, kad nākamo reizi satiku, viņa izskatījās pavisam savādāk. No tā brīža mēs esam kopā”, – pastāstīja Natans, pozējot ar savu izredzēto.


Написать комментарий