Vīrieša intelekts ir viņa uzticības rādītājs

foto: matrony.ru
foto: matrony.ru

Izrādās, ka vīrieša uzticība laulībā ir tieši atkarīga no viņa intelekta. Šādu informāciju nesen sniedza Londonas Ekonomikas institūta psihologi, kuri ir pārliecināti, jo gudrāks ir vīrs, jo zemāka ir varbūtība, ka viņš būs neuzticīgs savai sievai.

Lielbritānijas zinātnieki spēja noteikt, ka tikai vīrieši ar visaugstāko intelektu var nepārkāpt laulību. Viss ir izskaidrojams pavisam vienkārši: gudrie cilvēces stiprā dzimuma pārstāvji zemapziņas līmenī saprot, ka monogāmija ir izdevīgākais un drošākais attiecību starp vīrieti un sievieti variants.

Jāizdala fakts, ka evolūcijas laikā vīriešu poligāmija pakāpeniski mainās uz monogāmiju. Tas nav pārsteidzoši, jo monogāmija ģimenes dzīvē atbrīvo stipro dzimumu no stresa, kurš attiecas uz jaunu partneru meklēšanu, kā arī saglabā veselu viņa nervu sistēmu un dzimumorgānus, – vēsta glob-news.ru.

Iepriekš Vācijas zinātnieki noskaidroja, ka hormons oksitocīns palīdz precētiem vīriešiem saglabāt uzticību savām sievām. Viņu veiktie pētījumi demonstrēja, ka tieši šī hormona ietekmē precēti vīrieši mēģina turēties no nepazīstamām sievietēm tālāk pat tad, ja tās ir ļoti pievilcīgas.

Starp citu, iepriekš Japānas zinātnieki ziņoja, ka ir izgudrojuši tā saucamo „tableti pret neuzticību”. Viņi saka, ka antibiotikas „minociklīna” lietošana piespieda brīvprātīgos mainīt attieksmi pret sievietes pievilcību, t.i., vīrieši vienkārši vairs neasociē sievietes izskatu ar pieejamību, un tas savukārt noved pie intereses zuduma par neuzticību. Kā šis preparāts, kurš ir aizliegts Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un Norvēģijā, tiek lietots praksē, lai novērstu vīriešu neuzticību, Japānas zinātnieki pagaidām nepaskaidro.


Написать комментарий