Vai Voločkova vairs nemīl Zverevu?

foto: etronews.ru
foto: etronews.ru

Anastasija Voločkova vēl arvien neizprot savas jūtas. Romantiskajās attiecībās viņa ir pati apjukusi un visus maldinājusi. Katru reizi viņa meklē stipru vīrieša plecu, bet atrod kārtējo draugu. Droši vien tāpat ir noticis ar viņas jauno draugu Sergeju Zverevu.

Vēl nesen Voločkova paziņoja, ka viņai ir romāns ar moderno stilistu. Un viņu pāris bija pats skaistākais un guva panākumus visos radošajos projektos, bet ne vairāk. Brīvo laiku viņi dod priekšroku pavadīt atsevišķi, bet nesen paparaci pieķēra Voločkovu, vakariņojot ar uzņēmēju Aleksandru Cudiku, – vēsta telegraf.com.ua.

Nav pārsteigums, ka presē parādījās baumas par to, ka Voločkovas un Zvereva romāns ir beidzies. Anastasija intervijā žurnālistiem deva mājienu, ka romāna kā tāda nebija. „Es neteiktu, ka tas ir romāns. Tā ir draudzība. Tāpat kā mēs draudzējāmies ar Nikolaju Baskovu un visi skatījās pa atslēgas caurumu, kas tur notiek, kādas ir mūsu attiecības, tāpat arī te”, – teica Voločkova.

Droši vien Zverevs nav lietas kursā, jo pilnā sparā atzīstas balerīnai mīlestībā un apgalvo, ka viņu attiecības ir pietiekami nopietnas. Dziedošais stilists cenšas pārliecināt, ka Voločkova ir viņa iedvesmas un mīlestības avots, kas ir tik nepieciešams radošiem cilvēkiem.
„Man tas ir galvenais notikums tādēļ, ka es domāju, ka esmu pazaudējis savu talantu. Bet tas atgriezās pie manis, kad es satiku Nastju. Agrāk es domāju, ka viņa ir brīnišķīga aktrise, visas pasaules prīma balerīna, bet tagad es sapratu, cik labi viņa dzied”, – nesen atzinās Zverevs.


Написать комментарий