Tualete kļuva par šķiršanās iemeslu

foto: alamy.com
foto: alamy.com

Indijā sieva piekrita nešķirties ar savu vīru pēc tam, kas viņš apsolīja, ka atbrīvos viņu no kauna, uzbūvējot ģimenei normālu tualeti.

27 gadus vecā Savita Malvija, kura dzīvo Indijas Mundalanas ciemā, nolēma ar bērniem atgriezties pie vīra. Viņa un viņas 30 gadus vecais vīrs Devkarans nodzīvoja laulībā nedaudz vairāk kā septiņus gadus, bet šķiršanās lietu tiesa dzirdēja, ka Malvija pameta vīra māju un atgriezās uz dzīvi pie saviem vecākiem.

Par šķiršanās iemeslu Savita nosauca normālas tualetes trūkumu, kas pēc viņas vārdiem liek viņai just kaunu, – vēsta  fedpost.ru.

Saskaņā ar iesniegumu ģimenei nebija normāli funkcionējošas tualetes, un ģimene bija spiesta kārtot dabiskās vajadzības zem atklātas debess. Galu galā sieva no tā nogura, un pameta ģimenes ligzdu.

Viņa iesniedza iesniegumu vietējā tiesā, lai saņemtu alimentus savu bērnu uzturēšanai, un pateica, ka nedomā atgriezties pie vīra, ja viņš neuzbūvēs normālu tualeti. Vīrs apliecināja tiesai un klātesošajiem, ka tuvākajā laikā viņš radīs mājās visas nepieciešamās ērtības. Pēc viņa vārdiem tualete būs gatava līdz nākamajai tiesas sēdei, kura nozīmēta uz 10. janvāri.

Pēc Mail Online datiem sieva piekrita atgriezties mājās, ja vīrs izpildīs viņas prasības.

Šķiršanos tēma pēdējā laikā Indijā ir visai aktuāla. Iepriekš FederalPost stāstīja par 8 gadus veco meiteni, kura iniciēja šķiršanos no sava 14 gadus vecā vīra.

Utaras–Pradešas štata Šravasti rajona iedzīvotāju Fatima Mangrē viņas tēvs Anila atdeva par 10 gadus vecā zēna Ardžuna Bakridi sievu. Tomēr, kad pēc 4 gadiem zēns ieradās pēc savas līgavas, Anils paziņoja, ka vēlas, lai meitene paliek kopā ar ģimeni līdz 18 gadu vecumam.

Pēc UNICEF datiem vairāk nekā 32,9% meiteņu apprecas pret savu gribu, turklāt 22,1% no viņām ir jaunākas par 18 gadiem. Indijas Šravasti rajonā notiek lielākā nepilngadīgo kāzu daļa, kur sieviešu izglītības līmenis sastāda tikai 19%.      


Написать комментарий