Dvīņu Lizas un Garika vecāki audzināšanai izvēlējās itāļu sistēmu

foto: showbizdaily.ru
foto: showbizdaily.ru

„Komsomoļskaja pravda” informatīvais portāls dalījās ar informāciju par Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērnu audzināšanu un sniedza visai skaistas mazuļu fotogrāfijas, kuras pieder Ruslanam Voronovam.

Izrādās, ka zvaigžņu bērni aug kā brīnumbērni. Vecāki bērnu audzināšanai izvēlējās itāļu sistēmu. Maksims interesējas par bērnu psiholoģiju, un šajā vektorā ir visai izvēlīgs. Par pārliecinošākajām savu dvīņu Lizas un Garika audzināšanas metodēm viņš uzskata pazīstamās itālietes Marijas Montesori metodes. Laulātie draugi pēc pārrunām pieņēma lēmumu bērnu audzināšanā pieturēties tieši pie šīs metodes. Tas īpaši attiecas uz saskarsmes procesu, – vēsta eurosmi.ru

Nākamais informatīvais portāls dalījās ar aculiecinieku stāstiem. Runa ir par to, ka Maksims patlaban ļoti daudz laika pavada ar bērniem, pievēršot mazāku uzmanību darbam. Liza dod priekšroku mammai Allai, tai pašā laikā Gariks dod priekšroku tētim.

Vecāki jau parūpējās par savu mantinieku pasakaino dzīvi: pils, svaigs gaiss, ziemas dārzs, kurā bērni pavada laiku kopā ar saviem vecākiem.


Написать комментарий