Polijas čempione piedāvājusi 450 tūkstošus par Eduardu Višņakovu

foto: sport.pl
foto: sport.pl

Polijas čempione un pašreizējā Ekstraklases līdere Varšavas "Legia" esot piedāvājusi 450 tūkstošus eiro par Latvijas izlases uzbrucēju Eduardu Višņakovu, vēsta Widzewiak.pl.

Lodzas "Widzew" šo piedāvājumu gan noraidīja.

Viens no titulētākajiem Polijas klubiem esot bijis gatavs likt galdā gandrīz pusmiljonu eiro, taču finansiālajās grūtībās esošais Lodzas "Widzew" nedomāja padoties jau pirmā pircēja kārdinājumam. Kā raksta Widzewiak.pl, galvaspilsētas kluba piedāvājums esot divas reizes mazāks nekā Višņakova līgumā ierakstītā izpirkuma maksa.

Tāpat poļu portāls vēsta, ka piedāvājums par Višņakovu esot izdarīts vēl tad, kad "Legia" galvenais treneris bija Jans Urbans, kurš šomēnes tika atbrīvots no amata – par spīti tam, ka "Legia" ar 43 punktiem 21 spēlē ir Ekstraklases līdere un par piecu punktu tiesu apsteidz Pāvela Šteinbora pārstāvēto Zabžes "Gornik". Par jauno komandas galveno treneri kļuva norvēģis Henings Bergs, kurš priekšējās līnijas pastiprināšanai uzbrucēju esot noskatījis Zviedrijā.

Eduards Višņakovs iepriekš pārstāvēja Kazahstānas klubu Karagandas "Shakhter", kas ar viņu vairs nerēķinājās, un šovasar pievienojās Lodzas "Widzew". Višņakovs fantastiski debitēja Polijas Ekstraklasē, pirmo četru spēļu laikā gūstot piecus vārtus. Nākamo 16 maču laikā Višņakovs gan guva tikai trīs vārtus, labāko snaiperu sarakstā noslīdot uz astoto vietu. Līderi ar 11 vārtiem ir Pāvels Brožeks ("Wisla") un Marku Paišau ("Slask"). Višņakovs tika nominēts 2013.gada Ekstraklases labākā uzbrucēja balvai.

23 gadus vecais Višņakovs, kurš Virslīgā ir pārstāvējis "Tranzītu" un "Ventspili", šoruden debitēja arī Latvijas izlasē, kuras sastāvā ir aizvadījis trīs spēles – Lietuvā (0:2) un Īrijā (0:3), kā arī mājās pret slovākiem (2:2). Lodzas "Widzew", kuru pārstāv arī Eduarda vecākais brālis Aleksejs, ar 15 punktiem 21 spēlē Ekstraklasē ieņem pēdējo vietu.


Написать комментарий