«Ziemassvētku noskaņa 2013» laureāti

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

Laika posmā no 9.decembra līdz 25.decembrim notika ēku noformējumu konkurss „Ziemassvētku noskaņa 2013” ar mērķi veidot Ziemassvētku un Jaungada noskaņu Dagdas novada teritorijā.

Konkursam pieteiktie objekti tika vērtēti trīs kategorijās – viensētas, daudzdzīvokļu mājas, iestādes un uzņēmumi. Par uzvarētājiem katrā kategorijā tika atzīti tie objekti, kas kopvērtējumā (pēc visu vērtēšanas komisijas locekļu katram objektam piešķirto punktu saskaitīšanas) ieguva vislielāko punktu skaitu, ziņo Dagdas novada portāls.

Vislielākā konkurence bija iestāžu kategorijā. Diemžēl viensētas un daudzdzīvokļu mājas nebija tik aktīvas. Konkursa komisija ir ļoti pateicīga katram no dalībniekiem, kuri uzdrīkstējās, sirsnīgi uzņēma un ļāva ielūkoties savā Ziemassvētku pasakā.

  • Iestāžu / uzņēmumu grupā piešķirtas godalgotas vietas:

1.vieta – Ezernieku pirmsskolas izglītības iestādei;

2.vieta – Andrupenes Tautas namam;

3.vieta – Pirmsskolas izglītības iestādei „Avotiņš”;

  • Viensētu grupā piešķirtas godalgotas vietas:

1.vieta – Ozoliņu ģimenei, Konstantinovas pagasts;

2.vieta – Locu ģimenei, Brīvības iela 7b, Dagda;

3.vieta – Andžānu ģimenei, Ezermalas iela 10, Dagda;

  • Daudzdzīvokļu māju grupā piešķirta godalgota  vieta:

1.vieta – Mājai Brīvības ielā 24, Dagda;

Dagdas novada pašvaldība izsaka pateicību par aktīvu piedalīšanos Asūnes pamatskolai, VSCP „Dagda”, Konstantinovas sākumskolai, Konstantinovas TN, Andzeļu pamatskolai, Dagdas vidusskolai un novēl veiksmi un panākumus turpmākajās aktivitātēs.

Konkursa uzvarētāji tiek aicināti saņemt balvas 31.decembrī plkst.23.30 Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā pie Dagdas novada domes.



Написать комментарий