No jaunā gada mainīsies Daugavpils novada sabiedrisko pirts pakalpojumu maksa

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

28.decembrī Daugavpils novada domes deputātu sēdē tika izskatīti vairāki jautājumi, kuri ir saistīti ar Daugavpils novada sabiedrisko pirts pakalpojumu maksu.

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils novada domes Finanšu komitejas deputāti daudz diskutēja par jautājumiem, kuri ir saistīti ar sabiedriskās pirts pakalpojumu cenām Sventes, Skrudalienas un Kalkūnes pagastos, un ierosināja vienotu pieeju Daugavpils novada sabiedrisko pirts pakalpojumu cenu noteikšanā. Izskatīšanai Domes deputātu sēdē 28.decembrī tika nodots lēmums, saskaņā ar kuru visi Daugavpils novadā dzīvojošie bērni līdz 6 gadu vecumam pirts pakalpojumus izmantos bezmaksas, bet maznodrošinātās personas savā pagastā sabiedrisko pirti apmeklēs ar 50% atlaidi.

Deputāti vienbalsīgi nolēma, ka no 2014.gada 1.janvāra Kalkūnes pagasta sabiedriskās pirts pakalpojumi maksās 4 eiro/stundā, Daugavpils novada maznodrošinātās personas šo pakalpojumu izmantos par 2 eiro/stundā, bērni līdz 6 gadiem – bezmaksas.

Savukārt Skrudalienas pagasta sabiedrisko pirti Daugavpils novada iedzīvotāji varēs apmeklēt par 3,30 eiro/stundā, novada maznodrošinātās personas – 1,65 eiro/stundā, bērni līdz 6 gadiem no 3.februāra pirts pakalpojumus izmantos bezmaksas.

Sventes pagasta sabiedrisko pirti skolēni un pieaugušie izmantos par 3 eiro/stundā, novada maznodrošinātās personas – 1,50 eiro/stundā, bērni līdz 6 gadiem – bezmaksas. Lēmums stāsies spēkā 2014.gada 1.janvārī.


Написать комментарий