Janvārī tiks izsludināts konkurss uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāja amatu 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

6.janvārī preses konferences gaitā Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka firma „Batergo” pagaidām neesot devusi atbildi par līguma laušanu par siltumenerģijas piegādi. Minētais līgums bija noslēgts ar PAS „Daugavpils siltumtīkli”.

Atgādināsim, ka 3.decembrī deputāti apstiprināja darba grupas, kura 4 mēnešus pārbaudīja PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbību, priekšlikumus. Tika pieņemts lēmums par līguma laušanu ar SIA „Batergo”, un pilsētas mērs iesaistījās pārrunās ar firmas pārstāvjiem, tomēr pagaidām tās rezultātu neesot devušas.

Darba grupas izteikto priekšlikumu vidū bija arī rekomendācija izsludināt konkursu uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāja amatu.

Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka konkurss uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāja amatu tiks izsludināts janvārī, bet pagaidām neesot zināms, vai tiks izsludināti konkursi uz citiem vadošajiem amatiem. „Jāsaņem papildinformācija no KNAB un jāizanalizē PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošo darbinieku darbs un atbilstība amatiem”, atzīmēja pilsētas mērs.

Pārējās darba grupas ar PAS „Daugavpils siltumtīkli” darbu saistītās rekomendācijas tiek izpildītas darba kārtībā, apliecināja pilsētas domes priekšsēdētājs.


Написать комментарий

A kur apsolītais konkurss uz Sociālo lietu pārvaldes vadītāja amatu.???