Sadzīves atkritumu apsaimniekošanai Daugavpilī pietiekušies 5 pretendenti, bet piedāvājumu izskatīšana tiek atlikta

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pieteikumus konkursam uz atkritumu apsaimniekošanu Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā bija jāiesniedz līdz 6.janvāra plkst.10.00. 

Uz šo laiku Daugavpils pilsētas domē esot saņemti 5 pretendentu pieteikumi, taču aploksnes pagaidām netiks atvērtas, ziņo Daugavpils pilsētas pašvaldība.

Sapulce, kuras gaitā bija plānots atvērt piedāvājumus, tiek atlikta līdz brīdim, kad Iepirkumu uzraudzības birojs izskatīs sūdzību, kuru iesniedza viens no pretendentiem.

6.janvārī preses konferences gaitā pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe paziņoja, ka līdz 9.janvārim pašvaldībai jāiesniedz paskaidrojumi, un piedāvājumu iesniegšanas laiks netika atlikts. Izrādījās, ka Iepirkumu uzraudzības birojs izdeva rīkojumu pagaidām neatvērt aploksnes ar piedāvājumiem un atlikt to izskatīšanu. 

Atgādināsim, ka decembra vidū Pēteris Dzalbe ziņoja, ka tika parakstīta vienošanās par līguma pagarināšanu ar AS „Spec.ATU” līdz izsludinātā konkursa procedūras beigām. Šajā sakarā pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks apliecināja, ka ar sadzīves atkritumu izvešanu problēmu nebūs.
 


Написать комментарий