Daugavpils pilsētas dome aicina darbā Sporta pārvaldes vadītāju ar pedagoģisku izglītību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz 17.janvārim Daugavpils pilsētas pašvaldība pieņem pretendentu pieteikumus konkursā uz Sporta pārvaldes vadītāja amatu.

Amata pretendentam jābūt ar augstāko akadēmisko vai otra līmeņa profesionālu augstāko izglītību, vēlams pedagoģiskā, sporta jomā vai iestāžu vadībā. Jāatzīmē, ka, piemēram, nesen izsludinot konkursus uz PSIA „Daugavpils ūdens” un SIA „Labiekārtošana-D”, Dome kandidātiem arī izvirzīja prasību par augstāko izglītību (pārvaldes jomā).

Pretendentam uz Sporta pārvaldes vadītāja amatu jābūt darba pieredzei vadošā amatā valsts, pašvaldības vai privātā sektorā ne mazāk kā 3 gadi, darba pieredzei  pasākumu organizēšanā/koordinēšanā un projektu vadīšanā. Viņam jābūt valsts valodas zināšanām atbilstoši C līmeņa 1.pakāpei, jāspēj pieņemt lēmumi un uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem, jāspēj strādāt kolektīvā, vadīt un organizēt darbu.

Jāatzīmē, ka Sporta pārvaldes vadītāja pienākumi sludinājumā par vakanci netiek minēti.

Preses konferences gaitā, atbildot uz jautājumu, ar ko tagad nodarbosies Aleksandrs Isakovs, kurš tiks iecelts Pārvaldes vadītāja vietnieka amatā, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis nepaziņoja, kas ietilps viņa pienākumos, bet atzīmēja, ka jauns vadītājs tiks noteiks nedēļu pēc pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām: acīmredzot Domē ir pārliecināti, ka atbilstošas kandidatūras izvēle problēmas nesagādās un daudz laika neaizņems.


Написать комментарий