„Latvijas dzelzceļš” traktora dēļ Daugavpilī tika paralizēta tramvaju kustība

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 7.janvārī, plkst.16:18 uzņēmuma „Latvijas dzelzceļš” traktors, pārvietojoties pa 18.novembra un Varšavas ielu krustojumu, bojāja tramvaju līnijas kontaktvadu (norāva stiprinājumu un bojāja stabu) un paralizēja tramvaju kustību (maršrutā Ķīmiķu mikrorajons – centrs), portālam Gorod.lv paziņoja AS „Daugavpils satiksme” valdes loceklis Ēvalds Mekšs.

Stundas laikā pēc avārijas dienesta un policijas ierašanās traktors atbrīvoja braucamo daļu un autotransporta satiksme tika atjaunota. Tramvaju kustība tika atjaunota plkst.18:35, kad avārijas brigādes veica visus nepieciešamus pasākumus. Naktī bojājumi tika novērsti pilnībā.

Ē.Mekšs paziņoja, ka patlaban notikušā iemesli tiek noskaidroti, un pagaidām esot daudz neskaidrību. Uzņēmuma vadītājs paskaidroja, ka viņam ierodoties notikumu vietā traktora kauss bijis lejā, tomēr neesot skaidrs, kādā stāvoklī tas bija negadījuma laikā.

Negadījumā neviens nav cietis, tomēr daudzi pilsētnieki ir neapmierināti, jo viņiem tika sagādātas neērtības sastrēgumstundā, atzīmēja Ē.Mekšs. 

Pēc notikušā iemeslu noskaidrošanas tiks lemts, kas segs uzņēmuma zaudējumus.


Написать комментарий