Prokurors: Šūmahers apzināti izbrauca ārpus trases

foto: lichnosti.net
foto: lichnosti.net

Francijas izmeklēšanas orgāni domā, ka leģendārais Vācijas autobraucējs Mihaels Šūmahers riskēja ar savu dzīvību bez attaisnojuma, tam nebija svarīga iemesla.

Kā izmeklēšanai pastāstīja Mihaela dēls, pirms kritiena Šūmahers palīdzēja meitenei piecelties, tomēr Abervilas izmeklēšanas orgāni neatrada pierādījumus. „Lietā nav nekādu norāžu uz to, ka viņš kādam palīdzēja. Tādēļ es nosliecos uz to, lai pateiktu, ka viņš apzināti izbrauca ārpus trases”, – pateica prokurore Patrika Kinsi.

Atgādināsim, ka „Formulas–1” septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers patlaban atrodas kritiskā stāvoklī. 29. decembrī Mihaelu transportēja uz hospitāli ar helikopteru no populārā kalnu slēpošanas kūrorta „Meribela”. Negadījuma rezultātā viņš nokrita un ar galvu atsitās pret akmeni. Uz šo brīdi Mihaels atrodas komā, viņam tika veiktas divas operācijas, – ziņo telegraf.com.ua.

Kā kļuva zināms, autobraucējs nonāca diezgan bīstamā nogāzes posmā starp divām ierīkotajām trasēm, jo gribēja palīdzēt vienam no nokritušajiem kalnu slēpotājiem. Šajā brīdī viņš uzbrauca akmenim un kritiena rezultātā ar galvu atsitās pret citu akmeni. Sitiena brīdī ķivere sašķēlās divās daļās.


Написать комментарий