Trīs stundas ilgs orgasms nosūtīja sievieti uz slimnīcu

foto: sobiratelzvezd.ru
foto: sobiratelzvezd.ru

ASV Sietlas pilsētas iedzīvotājai ārkārtīgs orgasms sākumā radīja „septīto debesu” sajūtu, bet pēc tam nosūtīja uz vietējās slimnīcas neatliekamās medicīnas palīdzības nodaļu. 

Liza vienkārši nodarbojās ar seksu ar savu partneri Ēriku, bet pat pēc tam, kad viņš aizgāja no gultas, viņa turpināja just orgasmu. Apmēram, kad bija pagājusi stunda pēc tam, kad vīrietis atstāja gultu, orgasmi turpinājās, un Liza sāka krist panikā. Otrās stundas beigās smokošo sievieti nogādāja slimnīcā, kur medicīnas personāls pieņēma, ka viņai ir sākušās dzemdību sāpes un viņa ātri dzemdēs. 

Lizas orgasms turpinājās vairāk nekā trīs stundas pirms viņa sajuta atvieglojumu. Jaunais pāris dalījās ar savu stāstu šovā „Sekss nosūtīja mani uz neatliekamās medicīnas palīdzības nodaļu”, kuru parādīja TLC kanālā.

Liza, kura nenosauca savu uzvārdu, pastāstīja: lai tiktu vaļā no sāpēm, viņai nācās izmēģināt visu – no palēcieniem līdz vīna lietošanai.

„Es sāku lēkāt, bet tas neko nedeva, – teica sieviete, stāstot par pārdzīvoto. – Es biju gatava visam, lai tas pārietu. Es mēģināju dzert vīnu, cerot, ka tas palīdzēt pārtraukt orgasmu”.

Kā atceras Ēriks, kad viņš atveda Lizu uz neatliekamās medicīnas palīdzības nodaļu, medicīnas personāls skatījās uz viņu greizi.
„Neskatoties uz to, ka lielākā personāla uzmanība tika pievērsta Lizai, es redzēju medicīnas personāla skatienus, kuri lika man būt sasprindzinātam un uztrauktam”, – teica vīrietis.

Kā ziņo Mail Online, Lizas orgasms slimnīcā turpinājās vēl stundu.

Bez Lizas un Ērika stāsta televīzijas šova ietvaros tika pastāstīti vēl vairāki stāsti par ievainojumiem seksa laikā.   
 


Написать комментарий