Daugavpils novada domē oficiāli parādīsies jauns amats

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Finanšu komitejas sēdē, kura notika 9. janvārī, tika izskatīts jautājums par labojumu ieviešanu Daugavpils novada pašvaldības nolikumā.

Kā ziņoja Daugavpils novada domes izpilddirektora pirmā vietniece Ināra Natarova, iepriekš Daugavpils novada domes nolikumā bija paredzēta iekšējā audita komisija, tomēr patlaban parādījās priekšlikums labot punktu, kurš atrunā komisijas esamību, ieviešot tajā iekšējā auditora amatu.

Pēc I. Natarovas vārdiem iekšējā auditora amats, kurš būs pakļauts Daugavpils novada domes priekšsēdētājam, ar domes deputātu lēmumu var kļūt par pastāvīgu.

Tomēr atzīmēsim, ka galīgo lēmumu par labojumu ieviešanu Daugavpils novada domes nolikumā pieņems visi deputāti sēdē, kura notiks ceturtdien, 16. janvārī.

Atgādināsim, ka Daugavpils novada dome bija izsludinājusi konkursu uz iekšējā auditora amatu, kurā piedalījās trīs speciālisti.
Saskaņā ar Daugavpils novada pašvaldības portāla informāciju oficiālo Daugavpils novada domes iekšējā auditora amatu ieņēma Vija Jegorova.   


Написать комментарий