Marina Le Pena aicina likvidēt Eiropas Savienību 1

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

Francijas „Nacionālās frontes” partijas priekšsēdētāja Marina Le Pena paziņoja par to, ka viņa domā veltīt visas pūles, lai likvidētu Eiropas Savienību, – ziņo profi-forex.org.

45 gadus vecā politiķe prognozē, ka šobrīd jānojauc Briseles siena, kā tas notika ar Berlīnes sienu. Ja var ticēt viņas vārdiem, Eiropas integrācija ved uz neizbēgamu krahu, tomēr cilvēkiem jāpanāk to, lai tā būtu pilnībā iznīcināta. Turklāt viņa teica, ka jābloķē visus mēģinājumus attīstīt šo organizāciju. Tāpat politiķe aicina likvidētās Eiropas Savienības vietā būvēt „Brīvu nāciju Eiropu”.

Pēc aptauju rezultātiem var secināt, ka partijai „Nacionālā fronte” ir visas izredzes uzvarēt parlamenta vēlēšanās. Tādējādi Le Penas politiskā partija var iegūt apmēram ceturtdaļu vēlētāju balsu. Šis rādītājs ir pietiekami labs. Tādēļ patlaban šai partijai neklātienē var atdot uzvaru nākamajās vēlēšanās.

Izdevuma „Biržas līderis” darbinieki vēlas atzīmēt nopietnu neapmierinātu Rietumeiropas valstu pilsoņu komentāru pieaugumu, kuri izsakās par pašreizējo Briseles politisko stāvokli. Pilsoņi ziņo par to, ka tieši uz tā rēķina labējā partija vēlas nopelnīt papildpunktus. Turklāt pilsoņi ir ļoti neapmierināti ar stingras taupības kursu, kuru patlaban īsteno Brisele, kā arī ar bezdarba līmeni.

Runājot par Marinu Le Penu, politiķe uzlabo sadarbību ar Lielbritānijas un Nīderlandes domubiedriem, kuri domā, ka mūsdienu Eiropas Savienība ir vairāk līdzīga Padomju Savienībai. Tamdēļ no tās pēc iespējas ātrāk jāatsakās, savādāk var rasties negatīvas sekas.

Atgādināsim, ka šobrīd situāciju Francijā sarežģī tas, ka valsts prezidentam Fransuā Olandam ir diezgan zems reitings. Turklāt eiro zonas ekonomikas pieaugums nespēj radīt uzticību un optimismu.


Написать комментарий

Pilniigi piekriitu, visas savieniibas ir reiz sabrukushas, ta bus arii ar zilo ES