Slikta reputācija: zvaigznes – seksuālie maniaki

foto: healthsnews.com
foto: healthsnews.com

Kā vēsta portāls joinfo.com, izrādās, ka arī zvaigžņu vidū ir seksuālie maniaki. 

Precīzāk ir slavenības, kuras vienkārši ir atkarīgas no seksa un maina partnerus vienu pēc otra, turklāt, nemaz neuztraucoties par savu reputāciju. Kas ir iekļuvis skandalozajā antireitingā, lasiet zemāk.

Lindsija Loena. Jautājums apstāklī, vai ir vēl kaut kas, no kā jaunā aktrise vēl nav atkarīga. Alkohols, narkotikas, iztiesāšanas un rehabilitācijas klīnikas – tā ir aktrises ikdienas dzīve. Lindsijai ir reputācija, ka viņa bija kopā ar visiem Holivudas vīriešiem un pat ar sievietēm. „Es jūtos vientuļa, un negribu gulēt viena” – saka pati Lindsija Loena. Acīmredzot viņa ir atradusi šīs problēmas atrisināšanas paņēmienu.

Taigers Vuds. Golfa zvaigznei Taigeram Vudam vienmēr bija krietna ģimenes cilvēka reputācija, kamēr netika atklātas viņa daudzās dēkas. Taigers pat ārstējās klīnikā, lai cīnītos ar savu atkarību no seksa.

Kanjē Vests. Klīst baumas, ka Kanjē ir atkarīgs no seksa jau no pusaudzes vecuma. Nesen viņš bildināja Kimu Kardašjanu (pārim ir pusgadu veca meita), kuras pornogrāfiskais video ar bijušo draugu aplidoja visu pasauli. Iespējams, ka Kanjē un Kima vienkārši atrada viens otru.

Mela Bī. Bijusī populārās grupas Spice Girls dalībniece Melānija Brauna dod priekšroku ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Kļuva zināms par viņas romānu ar sievieti, ar kuru viņa satikās skolā, kurā mācās viņas bērni. Melai Bī ir trīs meitas no dažādiem vīriešiem, jaunākā vēl neapmeklē skolu, viņai ir nedaudz vairāk par 2 gadiem. Turklāt karstajam pārītim pievienojās vēl viena sieviete, un tagad viņas ir trīs.

Britnija Spīrsa. Popprincese un miljonu mīlule Britnija Spīrsa ir gājusi cauri dažādām savas dzīves stadijām. Pēc viena bijušā Britnijas apsarga atzīšanās viņa seksā ir vienkārši nerimstoša. Turklāt dziedātāja mīl gan vīriešus, gan sievietes. Vienreiz viņš redzēja Spīrsu džakuzī ar vairākām kailām jaunietēm, un viņas tur ne tikai tērzēja. Apsargs paziņoja, ka Britnija vairākas reizes viņu pavedināja. Bet vai jūs atceraties to laiku, kad dziedātāja visās intervijās teica, ka saglabā nevainību līdz kāzām?

Pits Doertijs. Bijušais supermodeles Keitas Mosas draugs ir atkarīgs ne tikai no narkotikām un alkohola. Pēc viņa tuvākās apkaimes vārdiem Pits spēj sakārdināt jebkuru sievieti.

Robijs Viljams. Pats Robijs atzīst, ka viņam ir bijis sekss ar daudzām sievietēm, kuru vidū bija arī viņa fanes.

Kolins Farels. Aktieri nevienu reizi vien pieķēra narkotiku lietošanā. Internetā var viegli atrast video ar Farelu galvenajā lomā. Bet vienā intervijā viņš atzinās, ka viņam bija romāns ar kino leģendu Elizabeti Teilori.

Parisa Hiltone. Kāda ir skaistule Parisa kļūst skaidrs visiem, kuri ir redzējuši skandalozo video „One night in Paris”. Atklāto video internetā ievietoja zvaigznes bijušais draugs. 


Написать комментарий