Naujenes pagasta pārvalde izsludinājusi konkursu par autobusa iegādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

10.janvārī Naujenes pagasta pārvalde izsludinājusi konkursu par lietota autobusa iegādi, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamā informācija.

Atgādināsim, ka pirms konkursa izsludināšanas pagasta pārvalde pārliecinājās par Daugavpils novada domes deputātu atbalstu šajā jautājumā. Finanšu komitejas sēdes gaitā Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Ināra Miglāne ziņoja, ka pagasta pārvalde izmanto 1996.gada izlaiduma autobusu, kas atrodas kritiskā stāvoklī, par ko liecina fakts, ka tehnisko apskati autobuss neizgāja pat no trešā piegājiena. Autobusa uzturēšana esot nerentabla, jo tā remonts prasa lielus naudas ieguldījumus. Izveidojušās situācijas dēļ Naujenes pagasta pārvalde nespēj nodrošināt svarīgu funkciju – skolēnu pārvadāšanu.

Konkursa nolikumā norādīts, ka pagasta pārvalde plāno iegādāties lietotu autobusu Mercedes Benz OC500 Temsa Safari vai ekvivalentu (sēdvietu skaits – 44). Tiek plānots, ka autobuss maksās ne vairāk par 41999,99 eiro.

Nolikumā atrunāts, ka pasūtītājs lietotu autobusu plāno saņemt 10 dienu laikā pēc līguma noslēgšanas.

Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi Naujenes pagasta pārvaldē (Skolas ielā 15, Naujene) iesniedzami līdz šā gada 21.janvāra plkst.11:00.


Написать комментарий