Atklāta pasaulē pirmā alus viesnīca

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kāds ASV, Pensilvānijas štatā dzīvojošs vīrs vārdā Džefs Lebo sakrājis vairāk nekā 83 000 vecu un retu alus bundžu. Tā vietā, lai agrāk vai vēlāk izlingotu visus šos krājumus vēstures mēslainē, vīrietis atvēris pasaulē pirmo šāda veida alus viesnīcu. Tādējādi kolekciju ir iespējams apskatīt ikkatram interesentam.

Viesnīca "Brewhouse Mountain Eco-Inn" atrodas Jorkheivenā, Pensilvānijā - mežiem klātā kalnainā apvidū. Viesnīcā atrodama pasaulē lielākā alus bundžu kolekcija, kas izvietota piecās viesnīcas istabās. Katrā numurā izkārtotas bundžas, kas raksturīgas konkrētai valstij, reģionam vai nācijai, teikts viesnīcas mājas lapā.

Šeit iespējams apmesties "Vācijas", "Zviedrijas", "Āfrikas", "Amerikas" un "Klusā okeāna reģiona" istabās. Cena - 75 dolāri par istabu vai 379 dolāri par visiem apartamentiem. Pavisam viesnīcā var pārnakšņot 10 ciemiņi. 51 gadu vecais viesnīcas īpašnieks Džefs savu "auklējumu" raksturo kā draudzīgu, ekscentrisku un pat romantisku vietu.

Apjomīgākā alus bundžu un dažādu citu ar alus patēriņu saistīto priekšmetu kolekcija līdz šim plaši aprakstīta dažādos pasaules medijos, kā arī izrādīta dažādos TV šovos un projektos, ieskaitot tādus kanālus kā "History Channel", "Travel Channel" un "Home and Garden Channel".

Prognozēts, ka tematiskajai viesnīcai noteikti būs savs cienītāju loks, kas spēs augstu novērtēt iespēju pavadīt nakti tik specifiskā interjerā. Pirmās atsauksmes no klientiem liecina, ka ideja trāpījusi desmitniekā.

 


Написать комментарий