Apbalvoti konkursa-skates “Ziemassvētki katrā logā” uzvarētāji

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka decembrī un janvāra sākumā Daugavpils novadā 15.reizi bija izsludināts konkurss-skate “Ziemassvētki katrā logā”.

Atgādināsim, ka konkursa-skates ietvaros visi Daugavpils novada iedzīvotāji varēja oriģināli izrotāt skolas, kultūras namus, saieta namus, kapitālsabiedrības iestādes, privātmājas, zemnieku saimniecības vai daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas, un konkursa uzvarētāji jau ir zināmi – piektdien, 10.janvārī, Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30) notika svinīga apbalvošanas ceremonija.

Skolu konkurencē balvu par oriģinālāko Ziemassvētku noformējumu saņēma Vaboles vidusskola un Skrudalienas pamatskola. No kultūras namiem žūrija īpaši izcēla Biķernieku kultūras namu un Sventes pagasta Tautas namu.

Izvērtējot Ziemassvētku rotājumus pagastu pārvaldēs, žūrija lēma, ka šogad vislabāk pastrādājuši Līksnas pagasta pārvaldes un Maļinovas pagasta pārvaldes darbinieki, kas saņēma balvu par izdomu un oriģinalitāti. Īpašu balvu par tradīciju saglabāšanu saņēma Skrindu dzimtas muzejs, savukārt, par inovatīvu pieeju – Špoģu mūzikas un mākslas skola.

Jāatzīmē, ka visi konkursa dalībnieki saņēma balvas un Pateicības rakstus par piedalīšanos un svētku sajūtu radīšanu novada iedzīvotājiem.


Написать комментарий