Potenciālajiem Krievijas investoriem pastāstīja par Daugavpils lidostu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

14. janvārī Daugavpils domi darba vizītes ietvaros apmeklēja Krievijas un Baltkrievijas pastāvīgā savienības valsts biroja izpilddirektors Dmitrijs Kokoulins un konsorcija „Magnus Union” investīciju direktors Sergejs Čerenko, kuru galvenais mērķis bija iepazīšanās ar Daugavpils lidostu.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja vicemērs Dmitrijs Rodionovs, ārzemju viesi atbrauca, lai iepazītos ar pilsētu, te strādājošajiem uzņēmumiem, biznesa vidi, banku sfēru utt. Delegācijai parādīja Daugavpils prezentāciju, bet savukārt viesi prezentēja savus projektus, piemēram, projektus par dzeramā ūdens uzlabošanu.

Tikšanās gaitā tika apspriestas reģionālās lidostas attīstības iespējas un varianti, tās infrastruktūras stāvoklis un attīstības perspektīvas. Īpašu interesi viesiem radīja kravas pārvadājumi, kā arī privāto lidmašīnu apkalpošanas iespējas.

Klātesošie apmainījās ar domām par tālākās sadarbības perspektīvām tais vai citās sfērās, bet Daugavpils mērs tradicionāli paziņoja, ka potenciālie investori arvien biežāk interesējas par mūsu lidostu.


Написать комментарий