Džonsons: šādus zaudējumus pēc iespējas ātrāk jāaizmirst

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" ir pēc iespējas ātrāk jāaizmirst smagais zaudējums Vladivostokas "Admiral" komandai, un jāturpina virzīties uz priekšu, sacīja uzbrucējs Džeimijs Džonsons.

Rīgas "Dinamo" pirmdien ar neveiksmi uzsāka mājas spēļu sēriju, piekāpjoties pretiniekiem ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2), turklāt cīņas gaitā nonāca iedzinējos pat ar 0:5.

"Šādi zaudējumi, protams, ir nomācoši. Pareizāk šādus zaudējumus ir pēc iespējas ātrāk aizmirst un virzīties tālāk. Ja sev pārāk daudz pārmetīsi, tas tikai iedzīs lielākā bedrē," "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Džonsons. "Mums bija vairāki ļoti labi metieni pa vārtiem. Gājām priekšā viņu vārtsargam, lai traucētu redzamību, bet ripa spītīga nekrita vārtos. Šodien savu darbu nepadarījām tā, kā vajadzēja. Pieļāvām vairākas kļūdas pret komandu, kuru, visticamāk, mums vajadzēja uzvarēt."

Tāpat uzbrucējs uzsvēra, ka spēles pret komandām, kuras vēl cīnās par vietu "play-off" zonā, ir īpaši grūtas.

"Šis laika posms sezonā tām komandām, kuras ir izslēgšanas spēļu zonā, ir bīstams, tā iemesla dēļ, ka vienkārši kļūstam pašpārliecināti. Komandas sāk justies pārliecinātas, šī pārliecība var izspēlēt ļaunu joku. Šīs komandas, kuras ir iekļuvušas "play-off" zonā nespēlē tā, kā vajadzētu. Tieši pretēji ir ar tām, kuras vēl cīnās par vietu labāko astotniekā," uzsvēra Džonsons.


Написать комментарий