Vientuļnieks atbrīvoja sevi no slimībām, nemazgājoties 60 gadus

foto: amic.ru
foto: amic.ru

Irānas Farsas provincē var redzēt 80 gadus vecu vīrieti ar neparastu dzīvesveidu: viņš nemazgājas jau 60 gadus, guļ kapā un ēd sapuvušu dzeloņcūkas gaļu. 

Visiem nelielā Irānas ciemata iedzīvotājiem ir zināms, ka 80 gadus vecais Gadži tā neieredz kontaktu ar ūdeni, ka pat priekšlikums nomazgāties vannā izsauc viņa agresijas lēkmi, raksta Oddity Central žurnālists. Vīrietis izvairās ne tikai no higiēnas procedūrām, bet arī no svaigas pārtikas un tīra dzeramā ūdens lietošanas. Viņa mīļākais ēdiens ir sapuvusi dzeloņcūkas gaļa, bet dzēriens – ūdens ar rūgtenas eļļas traipiem.

Tomēr šāda diēta nenozīmē, ka Gadži neseko savam veselības stāvoklim. Pēc viņa vārdiem ārstniecības nolūkos viņš katru dienu izdzer 5 l ūdens.

Un, kaut gan vientuļnieks nešķiras no pīpes, viņš nepīpē tabaku, bet visiem ierastās izkaltētās lapas viņš ir aizvietojis ar dzīvnieku fekālijām.

Irānis, kurš paniski baidās no ūdens, ignorē frizierus un patstāvīgi tiek vaļā no uz zoda ataugušajiem matiem ar liesmas palīdzību. Ziemā, kad ugunskurs glābj no bārdas, nevis no aukstuma, vīrietis ir spiests valkāt vecu ķiveri.

Šāds dzīvesveids un higiēnas procedūru ignorēšana 60 gadus ietekmēja Gadži ārieni ne labākajā veidā – viņa āda ir pārklājusies ar netīrumu slāņiem, un ieguvusi pelēku kā zeme krāsu, – vēsta fedpost.ru

Zīmīgi, ka irānis cenšas būt pēc iespējas tuvāk zemei un tādēļ dzīvo kapa bedrē. Dažkārt viņš guļ atvērtā būdā, kuru vietējie iedzīvotāji viņam uzbūvēja žēluma dēļ.

Irāņi, kuri Gadži ar maigumu sauc par „Amu”, saka, ka jaunībā viņš pārdzīvoja smagu emocionālu satricinājumu, kurš viņu stipri ietekmēja. Tiesa, sirmgalvis, kurš harmonē ar apkārtējo ainu, neizskatās nelaimīgs: viņš domā, ka viņa izvēlētais dzīvesveids ir atbrīvojis viņu no slimībām, kuras neizbēgami nes sev līdzi tīrība.

Starp citu, Gadži nav vienīgais „laimīgais”, kurš izvairās no higiēnas procedūrām. Tā, 66 gadus vecais indietis Kailašs Singhs nemazgājās vannā un nenogrieza matus jau 40 gadus.

Indietis šādu lēmumu pieņēma 1974. gadā ar cerību, ka viņam izdosies ieņemt dēlu. No tā laika viņam piedzima 7 meitas, bet viņš saka, ka pat ilgi gaidītā dēla parādīšanās, nepiespiedīs viņu nomazgāties dušā.


Написать комментарий