J.Dukšinskis ieņēma R.Strodes vietu DOC

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks un sporta jomas kurators Jānis Dukšinskis paziņoja plašsaziņas līdzekļiem, ka patlaban viņš pārstāv pašvaldības intereses Daugavpils Olimpiskajā centrā (DOC).

Atgādināsim, ka Rita Strode ziņoja, ka nolēma atstāt amatu Olimpiskajā centrā sakarā ar aizņemtību pamatdarbā – Daugavpils teātrī. Jānis Dukšinskis paskaidroja, ka R.Strode izteica domu, ka pašvaldību Olimpiskajā centrā jāpārstāv vicemēram, kurš atbild par sporta jomu.

Runājot par pienākumiem DOC, vicemērs pastāstīja, ka šobrīd tiek izstrādāta Centra vidējā termiņa attīstības stratēģija, tiek apspriesta iespēja palielināt pašvaldības dalību DOC darbībā, lai pilsētai piederētu vairāk nekā 50% statūtu kapitāla, kas ļautu Domei būt noteicējai dažādu lēmumu pieņemšanā. Tāpat vicemērs cer uzlabot Domes sadarbību ar Latvijas Olimpisko komiteju, lai veicinātu pilsētas sporta bāžu attīstību.  

J.Dukšinskis paziņoja, ka DOC vadība ņēma vērā pilsētnieku viedokli par visai augstām pakalpojumu cenām un ir koriģējusi cenrādi, pateicoties kam pieauga iestādes apmeklētāju skaits.


Написать комментарий