Kādēļ vakariņās nedrīkst ēst gaļu?

foto: howcooktasty.ru
foto: howcooktasty.ru

Vakariņās nedrīkst ēst gaļu un zivis, jo tās slikti tiek sagremotas. Vakarā var ēst augļus vai dzert kefīru.

Zinātnieki pastāstīja, ka cilvēka vitāli svarīgie orgāni funkcionē saskaņā ar bioloģiskajiem ritmiem. Saskaņā ar šiem ritmiem jāveido uztura režīms.

Lai orgāni būtu veseli, nedrīkst tos pārslogot laikā, kad tie atpūšas. Un, tieši pretēji, funkcionēšanas uzlabošanai barība jāuzņem noteiktās stundās, kad orgāni sāk funkcionēt.

Laiks pēc pusdienām ir izdalīšanas orgānu laiks. Tādēļ pusdienas jāplāno laikā, lai plkst. 15 barība jau būtu izgājusi no kuņģa. Citiem vārdiem runājot, ja jūs domājat pusdienās ēst gaļu, to jādara ne vēlāk kā līdz plkst. 13. Jebkurā gadījumā līdz plkst. 14 pusdienas ir jāpabeidz, – vēsta telegraf.com.ua.

No plkst. 13 līdz 15 orgāni atrodas relaksācijas stāvoklī. Šajā laikā ne tikai jāizvairās no barības uzņemšanas, bet arī stresiem. Tā kā dienas otrajā pusē nenoslogojiet sevi ne mājās , ne darbā – labāk sarīkojiet sev siestu vai ieplānojiet mierīgus darbus.

Aknas aktīvu darbību sāk pēc plkst. 15. Šajā laikā tās uzkrāj glikoigēnu. Vakariņās nevar ēst ne gaļu, ne zivis, jo tās slikti tiek sagremotas. Vakarā var ēst augļus vai dzert kefīru.


Написать комментарий