Ķīniešu un izraēļu 'Qoros' parādījis savu otro modeli – hečbeku

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kopuzņēmums "Qoros", ko izveidojusi Izraēlas uzņēmums "Israel Corporation" un Ķīnas autoražotājs "Chery", prezentējis savu otro modeli Eiropas tirgum – "Qoros 3". Plašākai sabiedrībai automobilis pirmo reizi tiks parādīts Ženēvas autoizstādē.

"Qoros 3" hečbeks izgatavots uz tās pašas modulārās platformas, uz kuras tapis arī Eiropā jau nopērkamais sedans, kas tika prezentēts pērnā gada Ženēvas autoizstādē. Piecdurvju automobilis ir tieši tikpat plats un augsts, kā arī tam ir tāda pati riteņu garenbāze kā sedanam, tomēr kopgarums tam ir par 117 mm īsāks (sasniedz 4,4 metrus).

Izraēļu un ķīniešu kopražojuma hečbeks būs pieejams ar 1,6 litru benzīna dzinēju, kas atmosfēriskajā versijā attīsta 126 zirgspēku jaudu, bet modifikācijā ar turbopūti – 156 ZS. Atkarībā no klienta vēlmēm motors būs sajūdzams vai nu ar sešpakāpju manuālo, vai divsajūgu sekvenciālo pārnesumkārbu.

"Qoros 3" jau standarta aprīkojumā iegūs multimediju sistēmu ar astoņu collu skārienjutīgu ekrānu.

Jāatzīmē, ka "Qoros 3" sedans izrādījies par vienu no drošākajiem automobiļiem Eiropas tirgū. Pēc neatkarīgās organizācijas "EuroNCAP" rezultātiem, tas ieguva maksimālo piecu zvaigžņu vērtējumu.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий