Pagaidām Daugavpils Sporta pārvaldi vēlas tikai viens pretendents

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv pavēstīja Daugavpils domes izpilddirektors Andrejs Kursītis, uz 14. janvāri tikai viens pretendents iesniedza pieteikumu uz vakanto Sporta pārvaldes vadītāja amatu.

Tādēļ, ka pēc Aleksandra Isakova aiziešanas konkurss uz vakanto Sporta pārvaldes vadītāja amatu turpināsies līdz 17. janvārim, domē cer, ka vēl tiks saņemti pretendentu pieteikumi.

Kā atzīmēja Andrejs Kursītis, pagaidām pirmais un vienīgais pieteikums tika saņemts aizvērtā aploksnē, un pretendenta vārds pagaidām nav zināms. Aploksnes ar pretendentu dokumentiem tiks atvērtas pirmdien, 20. janvārī, tad arī būs zināms to skaits.

Izpilddirektors neprognozēja, kāda būs pretendentu aktivitāte, atzīmējot, ka komisijai, kura vērtēs pretendentus, būs svarīga ne tikai pretendenta izglītība un darba pieredze, bet arī viņa skatījums par sporta attīstības stratēģiju pilsētā, jo šī sfēra pašvaldībai ir ļoti svarīga.

Kā atzīmēja A. Kursītis, jo vairāk būs amata pretendentu, jo pastāvēs vairāk iespēju izvēlēties piemērotāko kandidatūru. 

Jāatzīmē, ka saskaņā ar portāla Gorod.lv rīcībā esošo informāciju daži cilvēki, kuri atbilst izvirzītajām prasībām un varētu pretendēt uz šo amatu, atteicās iesniegt savus dokumentus, neticot, ka konkurss notiks godīgi.


Написать комментарий