Aglonā sāks darbību frizētava

foto: aglona.lv
foto: aglona.lv

Novada pašvaldība sadarbībā ar uzņēmēju Taisiju Prečkanovu, atrisinājusi problēmu, kas pastāvēja jau vairākus gadus. Aglonā turpmāk būs pieejami frizieru pakalpojumi, ziņo Aglonas novada portāls.

10.janvāra pēcpusdienā uzņēmēja aicināja Aglonas novada pašvaldības vadību, pagastu pārvalžu, iestāžu un struktūrvienību vadītājus uz frizētavas telpu prezentāciju un iesvētīšanu.

Aglonas bazilikas priesteris Daumants Abrickis iesvētīja frizētavas telpas un kopīgā lūgsnā uzsvēra cilvēka roku darba nozīmīgumu, novēlot, lai frizētavā vienmēr būtu klienti, meistariem sokas darbs, uzņēmējdarbība zeļ.

Savu ieguldījumu frizētavas tapšanā ir devis arī Saeimas deputāts Rihards Eigims (ZZS), kurš uzsvēra, ka jebkāda veida uzņēmējdarbība novadā ir atbalstāma un svarīga.

Savukārt Aglonas novada domes priekšsēdētāja H.Streiķe atzīmēja, ka ir prieks un gandarījums par jaunieguvumu, frizētavu, kas Aglonā ir ļoti nepieciešama.

Muzikāls sveiciens klātesošajiem skanēja Aglonas vidusskolas meiteņu kvarteta izpildījumā.

Frizētava, kas atrodas Aglonas vidusskolas internāta ēkā, durvis vērs pēc š.g. 22.janvāra. Kā informēja T.Prečkanova, frizētava darbosies divas dienas nedēļā. Uzposties jaunajā frizētavā būs iespējams visas dienas garumā no plkst. 9:00 līdz 19:00


Написать комментарий