LDDK noslēdz sadarbības līgumu ar Latgales plānošanas reģionu

foto: Latgales plānošanas reģions
foto: Latgales plānošanas reģions

15.janvārī Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) parakstīja līgumu ar Latgales plānošanas reģionu (LPR) par sadarbību Latgales uzņēmējdarbības vides uzlabošanā.

Pamatojoties uz Latvijas Republikas Ministru kabineta 2012.gadā pieņemto lēmumu par „Par Latgales uzņēmējdarbības centra izveidi”, turpmāk LDDK un LPR sniegs konsultācijas, piedāvās informāciju un palīdzību gan esošiem Latgales reģiona uzņēmējiem, gan  uzņēmējdarbības iesācējiem.

„LDDK eksperti specializējas visdažādākajās jomās sākot no nodarbinātības līdz ES un starptautiskām lietam. Mūsu speciālisti būs ļoti pagodināti dalīties ar savu bagāto pieredzi, sniedzot konsultācijas, ieteikumus un nepieciešamo informāciju Latgales reģiona uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem, ka ari palīdzot problēmsituāciju  risināšanā un  informējot  Latgales uzņēmējus par dažādiem pasākumiem un apmācībām,” stāsta LDDK  ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs: „Esam gandarīti par noslēgto sadarbības līgumu ar LDDK. Tas neapšaubāmi pavērs daudz plašākas iespējas Latgales reģiona uzņēmējiem, kā arī veicinās potenciālo investoru piesaisti reģionam. Ņemot vērā LDDK reputāciju un ievērojamo biedru skaitu reģionos, tai skaitā vidējo un mazo uzņēmēju sadarbības platformu organizēšanas atbalstā, ceram uz abpusēji auglīgu sadarbību, kas kalpos Latgales reģiona ekonomiskās izaugsmes nodrošināšanai un jaunu darba vietu radīšanai.”



Написать комментарий