Vīrieši veģetārieši biežāk ir impotenti

foto: fitnessplus.ru
foto: fitnessplus.ru

ASV seksologi brīdina dzīvnieku izcelsmes barības pretiniekus, ka veģetārisms negatīvi ietekmē potenci.

Vīrieši, kuri neēd gaļu, biežāk saskaras ar potences problēmām. Dzimumorgānu sistēmas funkcionēšana ir tieši atkarīga no vīriešu dzimumhormonu izstrādes. Bet zinātnieki saka, ka testosterona producēšanu aktivizē dzīvnieku tauki.

Zinātnieki atlasīja vairākus simtus brīvprātīgo un palūdza viņus aizpildīt anketas ar jautājumiem par uzturu, mīļākajiem produktiem un uztura ierobežojumiem. Vienlaikus dalībnieki norādīja datus par dzimumaktu biežumu, par apmierinātību ar dzimumdzīvi un tieksmi uz pretējo dzimumu, – vēsta eurosmi.ru

Pēc vīriešu atbilžu analīzes speciālisti secināja, ka veģetāriešiem biežāk rodas dzimumorgānu disfunkcijas nekā gaļas ēdājiem. Zinātnieki paskaidroja, ka dzīvnieku izcelsmes pārtika piesātina organismu ar taukvielām, kuras ir svarīgas vīriešu dzimumhormonu izstrādei. Augu izcelsmes pārtika šādus komponentus nesatur, tādēļ veģetārieša organismam trūkst resursu pietiekama testosterona daudzuma izstrādei.

Seksologi secināja: vīrieši, kuri dod priekšroku dārzeņiem un zivīm, biežāk ir impotenti. Bet stiprā dzimuma pārstāvji, kuri regulāri lieto gaļas produktus, retāk saskaras ar potences problēmām. 


Написать комментарий