Plastiskās ķirurģijas apoteoze – gigantiskas, spīdošas krūtis

foto: health-ua.org
foto: health-ua.org

Pēc 13 plastiskām operācijām, kopumā iztērējot 250 tūkst. dolāru, ASV iedzīvotāja spēja realizēt savu sapni un kļūt par rekorda cienīgu krūšu īpašnieci: viņas gigantiskās krūtis sver 20 kg, turklāt tās spēj spīdēt tumsā.

23 gadus uz savu sapni gāja 45 gadus vecā Floridas štata iedzīvotāja Leisija Vilda.

Nesen viņa izrakstījās no plastiskās ķirurģijas klīnikas, kur viņai veica kārtējo krūšu palielināšanas operāciju – tagad sievietes krūtis ir sasniegušas tādus izmērus, kurus ir grūti aprakstīt, – vēsta health-ua.org.

Kopējais Leisjas krūšu svars sastāda 20 kg, bet pirms pirmās operācijas, kura tika veikta 1990. gadā 22 gadu vecumā, viņa lietoja „neizteiksmīgā” 1. izmēra krūšturi.

Bet galvenais sešu bērnu mātes, no kuriem vecākajiem drīz būs 28 gadi, lepnums ir vāja krūšu spīdēšana tumsā.

Šāda efekta sasniegšanai ķirurgi ievadīja sievietei ādā speciālu luminiscējošu sastāvu.

Leisija ir ļoti apmierināta ar iegūto rezultātu, kaut gan tagad viņa nevar apkampt jaunākos bērnus un gatavot ēdienu uz gāzes plīts, jo viņas krūtis bīstami karājas pāri gāzes degļiem.

„Tas viss ir sīkumi … Galvenā neērtība, kuru es jūtu krūšu izmēra dēļ ir tā, ka es pastāvīgi iemetu dekoltē dažādus priekšmetus, bet izņemt no turienes, piemēram, mobilo telefonu ir grūti”, – stāsta pārsteidzošā sieviete.

Nesen viņa aplēsa, ka, sākot ar pirmo operāciju 1990. gadā, viņa krūšu palielināšanai ir iztērējusi ne mazāk kā 250 tūkst. dolāru. 


Написать комментарий