Daugavpils novada dome arī šogad piedalīsies "Ēnu dienā"

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Palicis pavisam nedaudz laika līdz brīdim, kad skolēni un profesionālo skolu studenti varēs pieteikties dalībai vienā no populārākajiem projektiem – „Ēnu diena”.

Savukārt darbadevēju, kuri vēlas piedalīties šajā akcijā, reģistrācija sākās 13.janvārī.

Lai noskaidrotu, vai Daugavpils novada dome nolēmusi trešo reizi piedalīties šajā akcijā, portāla Gorod.lv korespondents sazinājās ar Daugavpils novada domes Informācijas un sabiedrisko attiecību daļu.

Sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Davidova paziņoja, ka iecere piedalīties „Ēnu dienā” saņēmusi Izglītības pārvaldes vadītājas Irēnas Bulašas, Daugavpils novada skolu direktoru un izpilddirektores Vandas Kezikas atbalstu, tādēļ šodien Daugavpils novada dome tiks reģistrēta portālā.

O.Davidova atzīmēja, ka, lai uzlabotu „ēnu” atlases kārtību, šogad akcijas dalībnieki tiks atlasīti daudz rūpīgāk. Piemēram, uzmanība tiks pievērsta pretendentu sekmībai, motivācijai, interesēm, nākotnes plāniem, raksturojumam.

Atgādināsim, ka pērn Daugavpils novada domi apmeklēja 23 jaunieši, kuri „ēnoja” Daugavpils novada domes izpilddirektori, priekšsēdētāju, vēroja darbu juridiskajā, informācijas tehnoloģiju, sporta, protokolu nodaļā.

Daudzus interesēja ieskats Daugavpils novada Sociālā dienesta, Finanšu pārvaldes un Būvvaldes speciālistu darbā. „Ēnota” tika arī jaunatnes lietu speciāliste un jaunatnes lietu projektu koordinatore. Jaunieši Daugavpils novada domē bija ieradušies ne vien no Daugavpils un Daugavpils novada, bet arī no Preiļiem, Ķeguma un Krāslavas.

Jāatzīmē, ka jauniešu reģistrācija dalībai šajā akcijā sāksies nākamnedēļ, 22.janvārī. 


Написать комментарий