Vienu no ASV lidostām aprīkoja ar urnām marihuānai

foto: ntv.ru
foto: ntv.ru

ASV Kolorādo Springtas lidostā parādījās speciālas urnas marihuānai. Par to ziņo izdevums USA Today.

Izmantot pietiekami neparasto servisu lidostas vadība piedāvā visiem pasažieriem. Ja ceļotāji nav zinājuši, ka lidostas teritorijā tāpat kā lidmašīnā, nedrīkst ienest narkotikas, viņi varēs tās izmest speciāli tām paredzētās urnās.

Specializētās kastes izvietoja visā lidostā, lai pasažieri neizlaistu savu reisu, ja ir pārkāpuši noteiktās prasības. Gadījumā, ja narkotikas atrod rokas bagāžā, pilsoņi ir spiesti samaksāt naudas sodu līdz 2,5 tūkst. dolāru. Reizēm šo pārkāpumu soda ar ieslodzījumu, tādēļ nav iespējams turpināt ceļojumu, – ziņo km.ru.

Tai pašā laikā vietējā likumdošana ļauj pasažieriem atstāt narkotiskās vielas automobilī, kurš ir novietots stāvvietā pie lidostas, jo Kolorādo štata varas iestādes ir oficiāli atļāvušas kanabisa pārdošanu ne tikai ārstnieciskiem nolūkiem, bet arī personīgai lietošanai.

Uz šodienu veikali, kuri legāli izplata marihuānu, atrodas visā štata teritorijā. Pārdošanas ieņēmumus tiek plānots virzīt uz vietējo kasi, lai turpmāk atbalstītu skolu celtniecību un ceļu remontu.        


Написать комментарий