Rēzeknes pilsētas mērs: Aicinu visus, kuri vēl nav parakstījušies par grozījumiem pret homoseksuālisma propagandu, izdarīt to

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Biedrība „Sargāsim mūsu bērnus” ir nākusi klajā ar iniciatīvu rīkot tautas nobalsošanu. Tā piedāvā grozīt Bērnu tiesību aizsardzības likumu, aizliedzot homoseksuālisma propagandu izglītības iestādēs, kā arī bērnu iesaistīšanu pasākumos, kuru mērķis ir popularizēt un reklamēt viendzimuma personu seksuālās un laulības attiecības.

Portālam Gorod.lv kļuva zināms, ka Rēzeknes pilsētas mērs Aleksandrs Bartaševičs ir atbalstījis šo ieceri un parakstījies par minēto grozījumu pieņemšanu.

Savu rīcību Bartaševiča kungs portālam Gorod.lv paskaidroja sekojoši:

„Tā bija pārdomāta rīcība, kuras pamatā ir vairāki iemesli. Pirmkārt, tas ir saistīts ar bēdīgu demogrāfisko stāvokli Latvijā – iedzīvotāji ne tikai dodas uz ārzemēm, bet pēdējo desmit gadu laikā vērojama arī negatīva dzimstības un mirstības bilance”.

Pēc A.Bartaševiča domām, viendzimuma laulības demogrāfisko situāciju tikai pasliktinās.

Turklāt, Rēzeknes pilsētas mērs atzīmēja, ka demogrāfiskā situācija ir nopietna problēma, kas var novest pie slikta iznākuma.
„Runa ir par likumu, kas aizliedz homoseksuālisma propagandu bērnu vidū. Par kādu ģimeni varam runāt, ja bērniem nebūs izpratnes par atšķirību starp vīrieti un sievieti? Ģimene ir sabiedrības pamats, tas nav apstrīdams, šīs vērtības jāsargā. Šobrīd ir laiks aktualizēt šos jautājumus un risināt tos augstākajā līmenī”, atzīmēja Rēzeknes pilsētas mērs.

A.Bartaševičs minēja, ka pastāv teorija, saskaņā ar kuru ar tehnoloģiju palīdzību var realizēt pat visneprātīgāko ieceri, un, pēc viņa domām, tieši tas šobrīd arī notiek.

„Aicinu visus, kuri vēl nav parakstījušies par grozījumiem pret homoseksuālisma propagandu, izdarīt to”, teica A.Bartaševičs.


Написать комментарий