'Opel Insignia Country Tourer' turpmāk arī priekšpiedziņas versijā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Turpmāk "Opel Insignia" paaugstinātās pārgājības universālis "Country Tourer", kas līdz šim bija pieejams tikai un vienīgi ar pilnpiedziņu, būs pieejams arī priekšpiedziņas versijā. Šādas modifikācijas spēkrats Baltijas valstīs maksās, sākot no 25 055 eiro.

Priekšpiedziņas "Opel Insignia Country Tourer" varēs komplektēt ar jauno 1,6 litru benzīna turbopūtes dzinēju, kas attīsta 170 zirgspēku jaudu, vai arī divlitru dīzeļmotoru, kas attīsta 163 ZS.

Pēc "Opel" ieceres, šis modelis priekšpiedziņas versijā būs piemērots tiem, kuriem pilnpiedziņa nav prioritāte un vēlas zemāku degvielas patēriņu, bet tajā pašā laikā iegūt automobiļa apakšas aizsargpaneļus un "apvidniecisku" spēkrata veidolu, ar kuru pamatā braukt tikai pa pilsētu un lielceļiem.

"Opel Insignia Country Tourer 2,0 CDTI" priekšpiedziņas versija ar sešpakāpju manuālo transmisiju un "Start&Stop" sistēmu, pēc ražotāja norādītajiem datiem, patērē 4,5 litrus dīzeļdegvielas uz 100 kilometriem – par aptuveni 20% mazāk nekā tāds pats pilnpiedziņas variants.

 


Написать комментарий