LTV: Rēzeknes iecirkņa policijas priekšnieks sevi sašāvis, atrodoties alkohola reibumā

foto: wpapers.ru
foto: wpapers.ru

Rēzeknes iecirkņa policijas priekšnieks Igors Trofimovs, ceturtdien sevi sašaujot, iespējams, bijis smagā alkohola reibumā, liecina Latvijas Televīzijas raidījuma "Panorāma" rīcībā esošā informācija.

To, ka slimnīcā ievestais pacients bijis alkohola reibumā, "Panorāmai" apliecinājuši arī mediķi. Pacienta asinīs esot konstatētas 2,35 promiles alkohola.

Precīzus notikušā apstākļus skaidro izmeklētāji, un, ja minētie fakti apstiprināsies, tikšot pieņemti stingrākie mēri.

Portāls Mixnews.lv jau ziņoja, ka ceturtdien Rēzeknē Valsts policijas Rēzeknes iecirkņa priekšnieks Trofimovs guvis smagu ievainojumu, neuzmanīgi apejoties ar ieroci. Negadījums noticis, jo ierocis, kas nav bijis aprīkots ar drošinātāju, izšāvis brīdī, kad iecirkņa priekšnieks paklupis.

Negadījums notika brīdī, kad policists, atgriežoties dzīvoklī, paklupa un trieciena rezultātā kabatā esošais ierocis izšāva. Iecirkņa priekšnieks guvis šautu brūci vēderā.

Uzreiz pēc negadījuma policists nogādāts ārstniecības iestādē, kur viņam veikta operācija. Patlaban viņa veselības stāvoklis ir stabils, bet smags.

Rēzeknes slimnīcā apstiprināja, ka ceturtdien pl.19:15 medicīniskās palīdzības dienests nogādājis ārstniecības iestādē kādu vīrieti, kuram konstatēta šauta brūce vēderā. Pacientam nekavējoties veikta operācija, kurā piedalījās divi ķirurgi un kas ilga divas stundas.
Patlaban pacients atrodas reanimācijas nodaļā. Mediķu rīcībā nav informācijas par apstākļiem, kādos noticis negadījums.

Noskaidrots, ka trauma gūta no Trofimova personīgā ieroča - TT sistēmas pistoles. Šos ieročus ražotājs neaprīko ar drošinātājiem, tādēļ tie var izšaut trieciena rezultātā.

Valsts policija gan neizmanto TT sistēmas ieročus, un šajā gadījumā tas bijis policista personīgais ierocis.

Par notikušo sākta izmeklēšana, kuru veic Valsts policijas Iekšējās drošības birojs. Izmeklēšanas laikā tiks noskaidroti detalizēti notikušā apstākļi, kā arī tiks izvērtēta policista atbildība par neuzmanīgu apiešanos ar ieroci.


Написать комментарий